3D Bryn

Upplev bekvämligheten och skönheten i välformade bryn varje dag

3D Bryn

Upplev bekvämligheten och skönheten i välformade bryn varje dag

3D Bryn

Upplev bekvämligheten och skönheten i välformade bryn varje dag

Upptäck kosmetisk pigmentering med 3D bryn i Gävle

På Spa Maria Therese i Gävle erbjuder vi kosmetisk pigmentering för bryn genom 3D bryn, en avancerad teknik för att skapa naturligt vackra och definierade ögonbryn. Denna semi-permanenta behandling, även känd som 3D bryn eller kosmetisk tatuering, är perfekt för dig som önskar enkel och effektiv skönhetsrutin utan daglig applicering av smink.

3D bryn i Gävle - Varför microblading?

3D bryn, eller Microblading som är en revolutionerande behandling som ger dig perfekta ögonbryn med en naturlig finish. Genom att använda små, fina blad skapas exakta hårliknande streck för att fylla i och forma dina bryn. Resultatet är ögonbryn som ser fylligare och mer definierade ut, vilket förbättrar din ansiktsform och ger dig en ungdomligare utstrålning.

De 3D bryn som Spa Maria Therese i Gävle skapar är skräddarsydda för varje individuell ansiktsform och önskemål, vilket garanterar ett unikt och personligt resultat som passar just dig. Innan behandlingen börjar, har kosmetologen Maria ett samtal med dig om vad dina önskemål är och skapar en design som kompletterar din naturliga skönhet. Maria lägger stor vikt vid att förstå dina preferenser och strävar efter att skapa ett utseende som inte bara förbättrar dina ögonbryn utan även förstärker din helhetliga ansiktsprofil, så att du känner dig självsäker och vacker varje dag.

Under detta samtal svarar Maria även på alla dina frågor. Marias målsättning är att skapa en trygg och bekväm miljö för dig att utforska och uppnå dina skönhetsmål. Hon strävar efter att överträffa dina förväntningar genom att leverera en högkvalitativ och professionell service varje steg på vägen.

Unna dig själv eller någon i din närhet

I en värld som aldrig stannar upp är det viktigt att ibland ta ett steg tillbaka och göra något extra för sig själv eller för en person som står en nära. Oavsett om det gäller en avkopplande ansiktsbehandling, ett lashlift, eller kanske en efterlängtad massage som gör att all vardagsstress släpper – på Spa Maria Therese finns  den perfekta behandlingen för dig!

Varför inte boka en av våra behandlingar idag och ge dig själv eller någon annan en välbehövlig paus?