Ansiktslyft

Upplev en innovativ och icke-kirurgisk metod för hudförnyelse och ansiktslyft, som resulterar i en ungdomlig lyster och en fastare hud.

Ansiktslyft

Upplev en innovativ och icke-kirurgisk metod för hudförnyelse och ansiktslyft, som resulterar i en ungdomlig lyster och en fastare hud.

Ansiktslyft

Upplev en innovativ och icke-kirurgisk metod för hudförnyelse och ansiktslyft, som resulterar i en ungdomlig lyster och en fastare hud.

Ansiktslyft utan kirurgi i Gävle

På Spa Maria Therese kan du få ett ansiktslyft utan kirurgi i Gävle! Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte! Plaxpot Plasma är en banbrytande, icke-kirurgisk behandling som ger din hud en ungdomlig lyster och fastare struktur. Med avancerad teknologi och minimalt ingrepp kan du njuta av en förnyad och strålande hud på ett säkert och effektivt sätt. Den skonsamma behandlingen stimulerar hudens naturliga regenereringsprocesser och ger långvariga resultat. Ta steget mot en mer strålande version av dig själv, utan knivens behov och återfå förtroendet för din hud med detta ansiktslyft utan kirurgi i Gävle!

Hur fungerar Plaxpot plasmaljus?

Plaxspot´s framdel ger en liten plasma-blixt från spetsen till huden i en mikro-millimeterstorlek. Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet – vilket minskar överskjutande hud, dra åt locket / under ögonområdet. Det blir en massa små prickar och oftast bruna, för varje gång den nuddar huden och den överflödiga huden försvinner och oxideras. Huden på behandlingsområdet stramas upp och drar cellerna närmare varandra. Det är den enda behandlingen som framgångsrikt minskar överskott av huden. Den stramar och lyfter huden med omedelbara resultat. Resultat från plasmafibroblast är också snabbare och mer effektivare än de som kan uppnås med enbart microneedling och laser; resultat kan ses i upp till 18-24 månader med så lite som två eller tre behandlingar, och minimalt underhåll krävs.

Till skillnad från andra plasmaenheter på marknaden kommer Plaxpot Plasma Pen med tre applikatorer – vilket ger terapeuter möjligheten att använda pennan för andra modaliteter än plasmafibroblast. Dessa ytterligare applikatorer kan användas för att förbättra produktens absorption och minska tecken på åldrande utan att orsaka ett termiskt trauma och kan användas tillsammans med andra modaliteter som epiblading, mikrodermabrasion och LED för att uppnå överlägsna resultat för kunder.

Resultat före & efter behandling

Unna dig ett icke-kirurgiskt ansiktslyft i Gävle och upplev skillnaden i din hy

I en värld som aldrig stannar upp är det viktigt att ibland ta ett steg tillbaka och göra något extra för sig själv. Vår icke-kirurgiska ansiktslyftbehandling är inte bara effektiv för din hud, utan också avkopplande. En ansiktsbehandling kan vara en välbehövlig paus från vardagen, där du kan slappna av i en lugnande miljö medan vi tar hand om din hud. Det är en perfekt möjlighet att ladda upp både kropp och själ, och gå från vår skönhetssalong med en förnyad känsla av välbefinnande och självförtroende. Varför inte boka ett ansiktslyft i Gävle redan idag och ge dig själv en välbehövlig paus från vardagens stress?