Massage

Njut av avkoppling med massage för att lindra spänningar och främja avslappning.

Massage

Njut av avkoppling med massage för att lindra spänningar och främja avslappning.

Massage

Njut av avkoppling med massage för att lindra spänningar och främja avslappning.

Massage i Gävle - Utnyttja ditt friskvård

Välkommen in på en avkopplande massage i Gävle hos oss på Spa Maria Therese! Regelbunden massage kan bidra till att minska riskerna för kroniska tillstånd som stress och högt blodtryck, samtidigt som det stärker immunförsvaret och förbättrar sömnkvaliteten. Massage kan man använda både i förebyggande syfte eller när ett muskulärt problem har uppstått.

Oavsett om du söker lindring från specifika kroppsliga besvär eller bara behöver en stunds total avkoppling, är vi här för att ge dig en exceptionell massageupplevelse. Boka din nästa massage i Gävle hos Spa Maria Therese och upplev de många fördelarna med en professionell massagebehandling. Unna dig själv fördelarna med massage som friskvård i Gävle hos oss!

Klassisk svensk massage i Gävle hos Spa Maria Therese

På Spa Maria Therese erbjuder vi klassisk massage i Gävle! Hos oss får du en terapeutisk, djupgående, uppmjukande och välgörande massage för dina muskler vilket reducerar dina spänningar. Smärta och begränsningar i rörelseapparaten arbetas bort tillsammans med dig och massageterapeuten.

Hos oss på Spa Maria Therese kommer dina muskler att masseras djupgående. Massage kan användas ofta vid t.ex. muskelspänningar, träningsvärk, muskelknutor och som allmänt avslappnande och uppmjukande behandling. Regelbunden massage är effektiv mot ryggvärk, nack- och axelbesvär och kan ofta vara nyckeln till att behandla huvudvärk, besvär med musarm, golfarmbåge och tennisarmbåge samt ischias. Även om man inte har tidigare besvär så är massage förebyggande och den bidrar till ett allmänt välmående.