Microneedling

Förbättra hudens textur, minska fina linjer och återuppliva hudens ungdomliga lyster

Microneedling

Förbättra hudens textur, minska fina linjer och återuppliva hudens ungdomliga lyster

Microneedling

Förbättra hudens textur, minska fina linjer och återuppliva hudens ungdomliga lyster

Spa Maria Therese utför Microneedling i Gävle

På Spa Maria Therese erbjuder vi microneedling i Gävle! Med avancerad teknologi inom microneedling erbjuder Dermapen 4 en revolutionerande behandling som tar din hudvårdsrutin till nya dimensioner. Denna behandlingsmetod använder mikronålar för att skapa små punkteringar i huden, vilket stimulerar hudens naturliga läkningsprocess och främjar produktionen av kollagen och elastin. Detta bidrar till förnyelsen av hudcellerna på djupet och ger en märkbar förbättring av hudens struktur och utseende.

Dermapen 4 ger en intensiv revitalisering och stärker hudens barriär, vilket gör den mer motståndskraftig mot yttre påverkan. Oavsett om du vill minska synligheten av ärr, fina linjer, rynkor eller en ojämn hudton, är Dermapen din nyckel till en fastare, jämnare och mer strålande hud. Lyft din hudvård till nästa nivå hos Spa Maria Therese med Microneedling i Gävle och upplev hur din hud förvandlas!

Dermapen 4 - Vad är det för något?

Dermapen 4 är en form av microneedling som är en populär och effektiv behandlingsmetod mot en
rad olika hudproblem. Med hjälp av Dermapen skapas en kontrollerad skada i huden, vilket triggar i
gång hudens naturliga reparationsprocess. Följden blir att produktionen av hudens viktiga protein
kollagen stimuleras och ökar, samtidigt som hudens struktur förbättras.

Under en Dermapen 4-behandling berikas huden med näringsrika serum som arbetar på djupet i
cellerna. Nya Dermapen 4 är helt digital och har en så hög hastighet att behandlingen i princip är
smärtfri. Behandlingen kan utföras på alla hudtyper och hudfärger.

Dermapen 4 - Vad är det för något?

Dermapen 4 är en form av microneedling som är en populär och effektiv behandlingsmetod mot en rad olika hudproblem. Med hjälp av Dermapen skapas en kontrollerad skada i huden, vilket triggar i gång hudens naturliga reparationsprocess. Följden blir att produktionen av hudens viktiga protein
kollagen stimuleras och ökar, samtidigt som hudens struktur förbättras.

Under en Dermapen 4-behandling berikas huden med näringsrika serum som arbetar på djupet i cellerna. Nya Dermapen 4 är helt digital och har en så hög hastighet att behandlingen i princip ärsmärtfri. Behandlingen kan utföras på alla hudtyper och hudfärger.

Före & efter resultat

Här kan ni utforska resultatet av behandlingen före och efter för att få en tydlig bild av dess effektivitet och potential.

Upptäck effekterna av Dermapen i Gävle

Varmt välkommen in till Spa Maria Therese för en Dermapen behandling i Gävle! Dermapen 4 är en innovativ microneedling-enhet som använder små, fina nålar för att skapa mikroskopiska skador i hudens ytskikt. Denna teknik stimulerar hudens naturliga läkningsprocess och ökar produktionen av kollagen och elastin. Resultatet är en fastare, slätare och mer strålande hud som ser yngre ut.

Boka din Dermapen 4-behandling i Gävle hos Spa Maria Therese idag och upplev hur din hud blir jämnare, starkare och mer strålande. Vi ser fram emot att välkomna dig och hjälpa dig uppnå en friskare och mer ungdomlig hud med hjälp av denna revolutionerande teknik.